zondag 21 september 2014

DAG 19: LAS VEGAS

Hoi Hoi !

Vandaag een drukke Vegas dag! 
We hebben deze morgen eens echt uitgeslapen! Het deed deugd, want het vele vroege opstaan begint zijn sporen na te laten.. (oog, teen en lip zijn slachtoffer)
We hadden wel zin in een ontbijtbuffetje, dus na een heerlijke douche zijn we vertrokken naar The Mirage. Het was zoals een goed ontbijtbuffet moet zijn,... veel! Keuze te over, maar dat is zoals alles hier! =)
Nadat we ons te goed hadden gedaan aan al het lekkers zijn we gaan shoppen in een outlet. We zijn 2uur binnen geweest en daarvan heb ik een uur aangeschoven voor een Starbucks koffie (of zo voelde het toch :p) Er zijn weer enkele items van de wish list geschrapt en daarna hielden we het dan ook voor bekeken. 
We zijn alle spullen op de kamer gaan droppen en hebben beide even uitgerust en genoten van de airco. Het is hier ongelofelijk warm (+- 42°) 
Voor vanavond hebben we kaarten voor Cirque du Soleil. Hier keek ik echt naar uit! Het is dan ook één van die ervaringen die je in Vegas moet opgedaan hebben vind ik...
In de late namiddag terug even over de Strip, gezellig wat hotels bekijken (super groot allemaal). Voor het avondmaal zijn we maar weer een buffetje gaan doen. Het ontbijt was ons zo goed bevallen dat we opnieuw naar The Mirage gingen. Het stelde weer niet teleur! We konden deze keer niet te lang blijven plakken want we hadden nog een date! Dus opnieuw de auto in en nu richting MGM Grand voor KA!
En de show was gewoonweg geweldig! Het was voor ons alletwee onze eerste CDS ervaring. En we werden gewoon omver geblazen door al die acrobatie! Het zat heel goed ineen en we hadden schitterende plaatsen. Een ideale afsluiter van ons Vegas avontuur!
Morgen vertrekken we naar Death Valley! Het laatste deel van onze reis ... =(

xxx 
Natasja

PS: Foto's van Vegas komen later!