dinsdag 9 september 2014

DAG 7: LOS ANGELES - PALM SPRINGS

Hallo iedereen!

Vandaag was het een rustige dag. We zijn opgestaan rond 7uur (we waren vanzelf wakker geworden, stel u dat voor!) en hebben rustig ontbeten en nog wat ingepakt en tv gekeken. Ik heb ook eindelijk de tv post E! gevonden. Dus ik kan elke avond mijn portie celebrity roddels/nieuws checken voor we gaan slapen!
We zijn rond 9uur vertrokken naar Palm Springs. Een woestijnstadje dat tussen 2 bergketens gelegen is. Net buiten LA kregen we eventjes een regenbui over ons. Ook zagen we een ellenlange file richting LA. Waren wij blij dat we de andere richting uit moesten…  . De rit zelf was mooi en leidde ons tussen de bergen naar Palm Springs.
Halverwege de rit  stond een bezoek aan een outlet winkelcentrum gepland. We hebben elk een aantal items gekocht, waaronder broeken, topjes, hemd en natuurlijk Converse Allstars. De prijzen liggen hier inderdaad een stuk lager MAAR je mag de sales tax niet vergeten erbij te rekenen. Deze verschilt staat per staat. Rond de middag kwamen we een foodcourt tegen. Dit is een plek waar verschillende eettentjes zijn. Je kan bestellen waar je wil en in het midden plaatsnemen. Zo kan iedereen nemen waar ze zin in hebben. We hadden keuzen uit Italiaans, Panda Express (chinees) of fastfood hotdogs. We hadden beide wel zin in chinees, dus Panda Express it is! We lieten een bakje volgooien met rijst, broccoli met beef, en chicken orange. En het was super lekker!
Daarna hadden we het wel weer gezien in de outlet en reden we door naar Palm Springs. Het hotel is goed gelegen en de kamer is zelfs mooi te noemen. We hebben nogmaals (!!) de koffers geordend en eindelijk is Michael tot het besef gekomen (halleluja!) dat we beter 1 koffer volladen met spullen die we dagelijks gebruiken. De rest kunnen we dan in de auto laten, moeten we toch niet telkens alles in en uit laden.
We zijn ook nog eventjes op zoek gegaan naar een supermarkt. Dit bleek sneller gezegd dan gedaan. Half Palm Springs hebben we afgezocht! En uiteindelijk, SUCCES, een 7-Eleven! Met prijzen die vergelijkbaar zijn met een nachtwinkel hebben we enkel het hoogstnodige in huis gehaald. Onderweg passeerden we het Hard Rock Hotel. Ik dacht snel even een T-shirt te halen, maar de shop was jammer genoeg gesloten. Jammer Jammer Jammer! En morgen een t-shirt halen gaat niet want we vertrekken super vroeg… De lijn van de gesloten shop konden we voort trekken naar de rest van Palm Springs. Blijkbaar is maandag hier een algemene sluitingsdag. Enkele restaurants en bars waren open, alsook enkele kleine souvernirshops. Maar de rest was allemaal uitgestorven. Dan maar gaan zwemmen in het hotel. Allez Michael dan toch. Mijn bikini heeft het 2 dagen geleden begeven en heb nog geen degelijke vervanger gevonden. Nu nog wat TV kijken en morgenvroeg om 6uur vertrekken richting Grand Canyon! Het zal een lange rit worden, maar Michael ziet het zitten (heeft de cruise control gevonden!)

Xxx
Natasja














Geen opmerkingen:

Een reactie posten