woensdag 3 september 2014

DAG 1: BRUSSEL - SAN FRANCISCO

Hey, 

De ochtend van vertrek! Super nerveus, veel te vroeg opgestaan (“typisch Natasja”, zou Michael zeggen) en ruimschoots op tijd vertrokken naar Brussel Zuid.  Van daaruit ging de reis verder met de TGV naar Parijs. In Parijs hadden we dan ook weer voldoende tijd om een Starbucks te drinken en onze bagage in te checken (genoeg kilo's over -> shoppen!). Uiteindelijk een uur later dan gepland vertrokken naar San Francisco. De juiste reden weten we nog steeds niet omdat blijkbaar geen enkele steward doorheeft dat je de microfoon uit je mond moet halen voor je een mededeling wil doen! 

De vlucht was lang maar doenbaar. Met dank aan het entertainment systeem waarop ik meerdere afleveringen van Friends en The Big Bang Theory heb gezien. Lekker gegeten, voor vliegtuigeten toch, en al bij al een uurtje of 3 geslapen.

Na 11 lange uren vliegen zijn we veilig aangekomen in San Francisco. We hebben net geen uurtje moeten aanschuiven aan de douane.  Rond 15u plaatselijke tijd stonden we dan goed en wel buiten!

Nu nog even tegen de jetlag vechten (Michael is net het gevecht verloren <3 ) en dan bed in, morgen San Francisco verkennen! 

Xxx
Natasja & Michael

 P.S de zus was er ook bij -> t-shirt !



-> Het weer: 23°
-> Aantal foto's: 5